£1.99*

Reviews on

SIMOND CHALK PACK

4.15 / 5 185 ratings
159 users recommended this product

At Decathlon, reviews are reliable.

10 ratings Delete filter
  • Man
    Under 20 years old
    28 September 2016
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Uncomfortable

    The chalk pack I've bought is really uncomfortable to use. There are a lot of clumps that I need to break it each and every time before climbing. Its like I've poured water on my chalk bag by mistake.

    Brand response :

    Hi Ashwin,
    We thank you for your interest in our products and appreciate your feedback.
    The magnesium chalk is a mix of pure powder and parts of fragments from the same material, a hybrid between a chalk block and powder. The chalk has the ability to get humidity and this phenomena is pronounced if it is powder. Also, climbers appreciate to break the few small blocks themselves. That's why, voluntarily we avoid to mill all the product to powder form. It also helps in less wastage. If the chalk you have is different than that, then maybe it it has absorbed more humidity and you can get it exchanged in the nearest Decathlon store.

    I am available in case of any questions.
    Happy Climbing!

    Thanks and Regards,

    Ravindra Charan
    Product Trainer & Community Manager-Mountain Sports

  • 24 September 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Vraiment pas chère. .!!...

    Vraiment pas chère. .!! Mais ne reste pas sur les mains. .!! Peu efficace

    Brand response :

    Bonjour monsieur

    Je vous remercie pour votre retour sur la dosette magnesie et je suis désolé de voir que ce produit ne vous convienne pas pleinement.

    La satisfaction des grimpeurs étant notre priorité, vos avis nous permettent d’améliorer toujours plus nos produits. C’est pour cela que je me permets de vous recontacter en mail privé afin d’avoir plus de précisions sur vos souhaits d’amélioration de ce produit et aussi vous proposer aussi une solution qui vous satisfasse à court terme.

    Restant à votre écoute, je vous souhaite une agréable journée .

    Bonne grimpe


    Jean-Charles

    Chef de produit Escalade

  • Woman
    50-59 years old
    29 July 2019
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    pas suffisamment fluide

    pas suffisamment fluide

    Brand response :

    Bonjour monsieur

    Je vous remercie pour votre retour et je suis désolé de voir que ce produit ne vous convienne pas.

    Je vous propose de vous rendre dans votre magasin Décathlon le plus proche afin de procéder à remboursement. Je vous conseille de montrer ce mail afin de faciliter la procédure.

    Restant à votre écoute, je vous souhaite une agréable journée .

    Bonne grimpe.


    Jean-Charles

    Chef de produit Escalade

  • Man
    40-49 years old
    03 April 2019
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Zsírkréta

    Decathlon áruházban jártomban, hirtelen ötlettől vezérelve vettem egy zacskóval, miután a jól bevált épp elfogyott. A használat közben kiderült, szinte semmit nem ér. Műfalon, míg normális esetben elég szokott lenni egyszer-kétszer, ezzel gyakorlatilag minden akasztásnál turkálni kellett a ziazsákban. Nem nagy túlzás a "zsírkréta"-hasonlat. Nem értem, hogy a Decathlon elég jó minőségű áruválasztéka közé miképp fér be ez a termék.

    Brand response :

    Kedves Gergő!

    Sajnáljuk, hogy negatív tapasztalatod volt a termékünkkel kapcsolatban!
    A problémát továbbítjuk a márka felé, hogy a jövőben még jobb termékeket kínálhassunk neked.

    Orosz Dávid

  • 02 April 2013
    That review has been deposited on this product version
    Pessima qualità, asciuga poco

    La magesite è molto fine, tende a sporcare e non asciuga molto bene le mani, gia dopo poche prese la magnesite si è consumata e si deve di nuovo tuffare la mano nel sacchetto, cosa che non accade con altre marche.

    Brand response :

    Gentile cliente,

    il prodotto in questione è indicato proprio per chi si approccia alla disciplina dell'arrampicata, e vuole essere un buon rapporto qualità prezzo per permettere a chiunque di provare la differenza in arrampicata con l'ausilio della magnesite.
    Altri tipi di magnesite sono prodotti nel nostro catalogo per esaudire i desideri dei nostri clienti più tecnici.
    Ad ogni modo la ringrazio per la sua risalita. Ogni informazione sui nostri prodotti ci è utile a migliorarli cercando sempre il meglio per le richieste dei nostri clienti.

    Cordiali saluti,

    Simone Mauro
    dsp - Decathlon

    Fabio find this answer useful

  • Man
    30-39 years old
    28 December 2015
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Blijft niet zo lang zitten

    Lijkt niet zo lang droog als andere magnesium

    Brand response :

    Beste Ruben,

    Hartelijk bedankt voor je review op het magnesiumblok van Simond.
    Wat jammer om te horen dat het product niet kan voldoen aan de verwachtingen. De feedback zal doorgegeven worden aan de productmanager, zodat dit verbeterd kan worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je het magnesiumblok terug mag brengen in 1 van onze winkels. Wanneer u dit blok online heeft gekocht, kunt u een retour aanmaken in uw account.
    Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    +60 years old
    29 October 2015
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    cantitate mica in ambalaj

    N-am gasit in toate magazinele. Motivatia a fost ridicolâ:,, articol de sezon finalizat,,.
    Nu pot recomanda achizitia din magazinul ,,Decathlon,,(mai rentabil achizitie prin farmacii)

    Brand response :

    Buna ziua,

    Va multumesc pentru feedback.

    Mentionez ca intr-adevar, produsul achizitionat, Magneziu Simond, nu se regaseste in fiecare dintre magazinele Decathlon. Gama de produse poate diferi de la un magazin la altul.
    Aveti posibilitatea de a comanda acest produs in orice magazin Decathlon prin serviciul Click & Collect. Mai multe detalii despre acest serviciu, regasiti accesand linkul:
    http://www.decathlon.ro/c/114-cum-comand

    De asemenea, daca va pot ajuta cu mai multe informatii legate de stocul existent intr-unul din magazine, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail: flavia.firiteanu@decathlon.com.

    Referitor la mentiunea dvs. legata de pret, vom tine cont de aceasta in stabilirea pretului viitor.

    Cu sportivitate,

    Flavia Firiteanu Director National Sport Quechua/Tribord/Nabaiji DECATHLON

  • Man
    20-29 years old
    01 June 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Практически не сушит

    По сравнению с магнезией других производителей грубая и плохо сушит руки.

    Brand response :

    Добрый день, Рустам!
    Сожалею, что данный товар не оправдал Ваших ожиданий. В случае возникновения подобной ситуации Вы всегда можете воспользоваться опцией возврата товара (возврата денежных средств).
    Спасибо.
    Анна Франкевич
    Бренд менеджер Simond DECATHLON

  • Woman
    20-29 years old
    12 November 2018
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    Kaya tırmanışı için önermiyorum.

    Evet belki bu fiyata magnezyum tozu bulamazsınız ama performans olarak kötü. Elde kalmıyor, çok çabuk uçuşuyor sanki un kullanıyorum gibi, tüm paketi bir rotada bitirebilirsiniz.

    Brand response :

    Merhaba Makbule Hanım,

    Magnezyum Tozu - 30 g. ürünümüzden yana hayal kırıklığına uğradığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

    Magnezyum tozu ürünümüz farklı kullanım koşullarında profesyonel tırmanıcı ekibimiz tarafından test edildi ve onaylandı. Decathlon'da ürünlerimizi; fiyat/performans olarak üst düzeyde tutarken mümkün olduğunca her kullanıcı grubu için uygun olacak çeşitte ürün sunmayı amaçlıyoruz. Ancak bazı ürünlerimiz maalesef her kullanım alanına ve/veya kullanıcı profiline uygun olmayabiliyor, ya da aynı konforu sunamayabiliyor.

    Yaptığınız yorum doğrultusunda size Magnezyum Topu - Yüksek Debili (ref: 8387373) ürünümüzü önerebilirim. Bu ürüne alışmak 2 - 3 rota kadar zamanınızı alabilir ve topu ilk aldığınızda sertliğinden dolayı yine 2- 3 rota kadar istediğiniz oranda magnezyum almakta zorluk çekebilirsiniz. Bunun dışında ürünün hem kullanım süresi hem de kullanım rahatlığı olarak beklentilerinizi karşılayacağına inanıyorum.

    Yaptığınız yorumu ürün mühendislerimize ve üreticimize ilettiğimden emin olabilirsiniz.

    Simond ürünlerimizle deneyimlerinizi bizimle ve kullanıcılarımızla paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    Tırmanışla Kalın!

    Ege Kurt - Tırmanış ve Dağcılık Spor Lideri DECATHLON

  • Man
    40-49 years old
    05 June 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ucuz ama kalitesiz

    Yıllardır tırmanışlar yapan birisiyim. Hatta sadece tirmanmiyor bu konuda antrenörlük yaparak eğitimler veren birisi olarak yazıyorum. Evet maliniz diğerlerine göre ucuz lakin tutunmadan diğerleriyle de aynı kaliteyi gösteremiyor. Önyargı oluşmaması için profesyonel tırmanıcı ya edelrid toz diye verdim lakin sporcu tırmanışı tamamlayınca ürünün decatlon olduğunu anladı. Sanki yağlı hissiyatı oluşturuyor. Umarım kalite artar..

    Brand response :

    Merhaba Kadir Bey,

    Satın aldığınız MAGNEZYUM TOZU - 30 G. hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederiz.

    Ürünümüz kaya tırmanışında elinizin kuru kalması için tasarlandı. Magnezyum tozu ürünümüz farklı kullanım koşullarında profesyonel tırmanıcı ekibimiz tarafından test edildi ve onaylanmıştır. Decathlon'da ürünlerimizi; fiyat/performans olarak üst düzeyde tutarken mümkün olduğunca her kullanıcı grubu için uygun olacak çeşitte ürün sunmayı amaçlıyoruz. Ancak bazı ürünlerimiz maalesef her kullanım alanına ve/veya kullanıcı profiline uygun olmayabiliyor, ya da aynı konforu sunamayabiliyor. Bu nedenle dilerseniz garanti kapsamınız altında ürününüzü inceleme için, mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

    Bilgilerinizi marka müdürümüze ve üretim ofisimize aktardığımızdan emin olabilirsiniz.

    Simond ürünlerimizle deneyiminizi bizimle ve kullanıcılarımızla paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    Tırmanışla Kalın!


    Alican Beşkardeş - Mutlu Müşteri Uzmanı DECATHLON

    kadir Soyaltin find this answer not useful

TOP OF PAGE