£4.99*

Reviews on

LIQUID SOFT CHALK

3.89 / 5 396 ratings
314 users recommended this product

At Decathlon, reviews are reliable.

  • Man
    40-49 years old
    29 October 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Weird thick chalk

    I have used different brands of liquid chalk in the gym for years. Used for pull ups and general lifting. It's all been pretty much the same. This chalk is thick and feels like it's mixed with moisturizer. As my hands sweat the chalk goes gloopy and rubs off. Normal liquid chalk makes a very thin dry coating that lasts the whole gym session. Smells nice but doesn't work for me.

  • Man
    40-49 years old
    26 July 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    worth buying

    good product
    bit thicker than I thought it would be but worth buying it

  • Man
    30-39 years old
    14 May 2018
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    Пълен боклук

    Използвам течния магнезий на Beal от години и реших да пробвам този течен магнезий като по-евтина алтернатива, но за съжаление се оказа пълен боклук.
    Консистенцията е като на кисело мляко с много нишесте, но по-лошото е, че и сцеплението е все едно съм си намазал ръцете с кисело мляко.
    Изсъхва в пъти по-бавно от този на Beal (поне 2 минути и повече!), но "за сметка на това" пада още на 3-тата хватка. Не мога да го ползвам дори и за деца, просто няма смисъл да го слагат.
    Единственото приложение, за което мога да се сетя, е да го ползвате вместо креда като си разчертавате дрехите за шиене...

    Brand response :

    Здравейте,

    благодарим много, че отделихте време да споделите мнението си за продукта. Съжаляваме, че не сте удовлетворен, затова Ви насърчаваме да го върнете или замените с касовия бон в предпочитания от Вас обект на Декатлон. Вашата оценка ще бъде предадена на продуктовите мениджъри, отговарящи за този артикул, за да я имат предвид при обновяването на продукта. Обикновено всички продукти, събрали обща оценка под 3 от потребителите ни, се преработват в съответствие с обратната връзка или се спират от производство.

    Спортни поздрави

    Екипът на Decathlon

  • Man
    20-29 years old
    06 November 2019
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ucházejici.

    Pro citlivější ruce asi bude fajn. Ale ja preferuji modre magnesium Simonf hard nebo strong grip mnohem lepe drzi na ruce a rychle zasycha aje i odolnejsi.

  • Man
    20-29 years old
    24 April 2019
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    Magnézium

    Skvělý doplněk ke klasickému sypkému magnéziu

  • Woman
    03 March 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    doporučuji

    rychle zasychá, nešpiní, dlouho vydrží

  • Woman
    20-29 years old
    10 July 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tekuté magnézium za fajn cenu

    Účel splní, jsem s tekutým více spokojená, nedělá takový nepořádek, je kompaktnější a účinné. Používám na venkovní workoutové hřiště i boulder

  • 15 July 2019
    Use since More than 2 years
    That review has been deposited on this product version
    überzeugend

    wird zum Krafttraining und CrossFit genutzt. Trotz täglicher Anwendung sehr ergiebig. weniger Sauerei als Pulver und hält beim Training meist 90 Minuten bei einmaliger Anwendung

  • 01 July 2019
    Use since 3 to 6 months
    That review has been deposited on this product version
    trocknet schnell. Ist ok

    Das Liquid ist OK. Es trocknet schnell und hält auch eine Weile, aber nicht so lang, wie ich erwartet hätte. In Kombination mit normaler Chalk sehr gut.

  • 28 March 2019
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version

TOP OF PAGE